Make it in Tilburg

Het Ontdekstation is blij om gevestigd te zijn in een ondernemende stad en wordt een warm hart toegedragen door veel bedrijven uit de stad. Niet voor niets is Het Ontdekstation daarom vermeld op de nieuwe website www.makeitintilburg.nl. Dit portaal is hé´ startpunt voor ondernemen in Tilburg. De ruim 16.500 bedrijven die de gemeente rijk is – van eenmanszaken tot multinationals – vinden er onder meer praktische informatie, inspirerende ondernemersverhalen en ondernemersnieuws.

De website is ontwikkeld door Citymarketing Tilburg en kwam mede tot stand op verzoek van de gemeente Tilburg. De portal toont het uitstekende vestigingsklimaat voor bedrijven in de stad. Ook vinden ondernemers – die hier al gevestigd zijn of een vestiging overwegen – alle informatie die ze nodig hebben overzichtelijk bij elkaar.

 

Neem er eens een kijkje!