Ontdek het Ontdekstation!

In de Tilburgse Spoorzone zoemde het al langer, maar nu kun je er dan echt naartoe: het Ontdekstation, de nieuwe creatieve plek voor kinderen, gaat open. In de maanden januari tot en met maart 2017 worden er heel veel activiteiten georganiseerd. Zo zijn er Uitvindersmiddagen, ‘scrap’ middagen en filmworkshops. En wat denk je van de Bouwweek en Minecraft Mania week?

Het Ontdekstation vind je vlakbij het station van Tilburg: Burgemeester Brokxlaan 8. In deze ‘Hal 79’ werden vroeger treinen gerepareerd. Nu stap je er in een treinwagon en kijk je daar een avontuurlijke film. De film daagt je uit om zelf uitvindingen te bouwen in de werkplaats. Ook is er een magische ‘green screen’ studio waarin je je uitvindingen met special effects kunt presenteren en filmpjes kunt opnemen. Voor verschillende leeftijden zijn er leuke activiteiten. Ook voor scholen is er programma.

Wil jij komen ontdekken hoe leuk dat allemaal is? Meld je dan snel aan voor één van de workshops. De meeste zijn in de testperiode januari-maart zelfs helemaal gratis! Ben er snel bij want vol is vol natuurlijk. Kijk in de agenda voor meer informatie en om je aan te melden. Je ouders komen natuurlijk met je mee. Ontdek het Ontdekstation!