Je kinderfeest vieren in Het Ontdekstation

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij ons in Het Ontdekstation in Tilburg. We ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Het Ontdekstation biedt twee soorten kinderfeestjes aan.

Kinderfeestje tijdens openingstijden

Je feestje begint met een feestelijk ontvangst, onbeperkt ranja en een mooi t-shirt voor de jarige. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven! Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er dan alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren tijdens workshopmiddagen die gepland zijn in Het Ontdekstation. Wanneer deze zijn gepland vind je in onze agenda. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Naar het reserveringsformulier

 

Kosten kinderfeestje tijdens openingstijden

Voor een feestje betaal je naast de normale entreeprijs per persoon (zie de prijzen op het reserveringsformulier) 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de feestelijke ontvangst en voor onbeperkt ranja voor jullie groep! Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

 

‘Priv√©’ Kinderfeestje

Wil je je feestje organiseren op een dag dat Het Ontdekstation geen regulier programma aanbiedt? Dan is een priv√© kinderfeestje de oplossing. √Čen van onze begeleiders blijft dan bij je groep en gaat met jullie aan de slag. Je begint met een feestelijk welkom (er is ook onbeperkt ranja en een t-shirt voor de jarige). Vervolgens ga je met zijn allen de filmzaal in om een film te kijken. Deze film is de rode draad voor de rest van je bezoek. Als de film is afgelopen ga je met je begeleider twee workshops doen. Zo ga je je eigen film maken in de greenscreenstudio. Wat de tweede workshop wordt mag je zelf kiezen: scrappen of een piepschuim werkstuk maken. Let op: er kunnen ook andere kinderfeestjes in de ruimte zijn. Een priv√© kinderfeestje duurt ongeveer 2.5 uur.¬†Naar het reserveringsformulier

Wanneer

Een privé kinderfeest kan geboekt worden buiten de geplande workshopmiddagen en waar onze agenda dat toelaat, een vrijdagmiddag bijvoorbeeld.

Kosten Privé kinderfeestje

Een privé kinderfeestje kost 11 euro per kind en 5 euro voor volwassenen. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en voor onbeperkt ranja voor jullie groep! Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Reserveer jouw feestje met onderstaand formulier

Naam

Naam van de jarige

Leeftijd van de jarige

Kledingmaat van de jarige
116128140152164

Jullie email adres

Jullie mobiele telefoonnummer

Gewenste dag (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)

Voorkeur begintijdstip (let op: op de meeste woensdagen en zaterdagen zijn we open vanaf 13.00 uur; de meeste vakantiedagen vanaf 11.00 uur)

Gewenste datum (meerdere mogelijk)

Aantal personen entree (kinderen+ volwassenen)

Aantal personen poffertjes of broodjes knakworst (3,50 euro per persoon). (Tosti's zijn ter plekke los te bestellen)

Hoe laat eten poffertjes of broodjes knakworst (3,50 euro per persoon)

Verjaardagscake (optioneel; 1 verjaardagscake is goed voor 8 personen)
Nee1 verjaardagscake (12,50 euro)2 verjaardagscakes (25 euro)

Aantal Uitnodigingskaarten (optioneel; 1 euro per stuk)

Adresgegevens voor toesturen uitnodigingskaarten

Reserveren of meer info

Hoe heb je ons gevonden
UitjeswebsiteZoekmachine (bv Google)FacebookGoogle advertentieOp aanraden van een bekendeVia schoolVia een flyerAnders

Overige vragen/opmerkingen