Met de hele klas kettingreacties bouwen

(ongeveer 2,5 uur)

Op 27 april is het zover: dan bezoekt de Koning met zijn familie onze mooie stad Tilburg en ook het Ontdekstation! Wij gaan ze die dag verrassen met een spectaculaire kettingreactie/koningsmachine!

Lijkt het jou wat om met je klas ook met dit onderwerp aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons kettingreactie programma in Het Ontdekstation. Als eerste laten we een korte film zien met fantastische kettingreacties. Daarna mogen jullie zelf aan de slag. Wie bouwt de gaafste kettingreactiebaan?! Na het bouwen wordt er een film gemaakt van jullie kettingreactie met het greenscreen. Ook laten we jullie kennismaken met krachten. Wie kan de puzzel over krachten oplossen?

Bij dit programma horen ook lesbrieven die gratis aangevraagd kunnen worden.

De kosten bedragen:

6,50 euro per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

1 euro extra per leerling voor drinken/versnapering.

25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Begeleiders (minimaal 1 op 15 kinderen) mogen bij een excursie gratis mee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor jullie begeleiders.

Deze workshop kan een leuk begin of afronding zijn van de kettingreactiewedstrijd die loopt tot eind april 2017. Maak een filmpje van de kettingreactie die jij met je klas maakt en upload deze op de speciale website.

 

Aanvraagformulier schoolbezoek

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet Onderwijs

Schoolnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Naam Leerkracht*

Emailadres*

Mobiel

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 5)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Middag (PO vanaf groep 5)Kettingreacties (PO vanaf groep 5)

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden