Het Ontdekstation vind je in de Spoorzone, vlakbij het station van Tilburg. In ‘Hal 79’ werden vroeger treinen gerepareerd. Nu stap je er in een treinwagon en kijk je daar een avontuurlijke film of je luistert er naar een verhaal.

We dagen je uit om zelf aan de slag te gaan in de werkplaats. Daar kun je (een beetje geholpen door onze begeleiders natuurlijk) je eigen uitvindingen bouwen. Ook is er een magische ‘green screen’ studio waarin je je uitvindingen met special effects kunt presenteren en filmpjes kunt opnemen.

Wil jij komen ontdekken hoe leuk dat allemaal is? Dan zien we je vast heel snel. Je vader, moeder of andere begeleider(s) komt natuurlijk met je mee.

Wat:

Een avontuur voor kinderen (indicatie 6 t/m 12 jaar) en hun familie.

Waar: 

Spoorzone Hal 79

Burgemeester Brokxlaan 20

5041 SB Tilburg

Tel. 06-81115477

Parkeren op de parkeerplaatsen van de Spoorzone kost  € 1,00 per uur. De dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats vindt u in de wijken rondom de Spoorzone.

Hier vind je Het Ontdekstation

Wanneer:

Kijk daarvoor in de agenda.

Kosten:

Entree € 5,00 per persoon (kinderen en volwassenen). Contant of pinnen aan de kassa bij binnenkomst.
Kinderen tot en met 4 jaar gratis.

Overige:

Eten en drinken is verkrijgbaar bij het barretje, eigen eten en drinken nuttigen in Het Ontdekstation is niet toegestaan. Kinderen moeten altijd onder begeleiding van minstens 1 volwassene (ouder/begeleider) zijn.

Buiten openingstijden mogelijkheden voor schoolbezoeken en voor (bedrijfs)evenementen voor volwassenen en/of kinderen. Neem contact op voor meer informatie.